Alla inlägg den 27 juni 2020

Av Stina - 27 juni 2020 09:00

Nu blir katastroferna värre och värre över hela världen, och hela den religiösa världen har blivit ödslig, prästerna och äldsterna är också mörka i anden och vet inte vad de ska tala om, de troendes tro och kärlek är svaga och kalla, och de har inte den Helige Andes verk, varför hela den religiösa världen har inte den Helige Andes verk? Vad är orsaken med detta? Just när jag letade efter men fick inga resultat, rekommenderade en bror i Herren den Allsmäktige Guds kyrkas app till mig. Jag såg att innehållet av den är väldigt rikt och det finns resurser som Evangeliet om himmelriket, evangelievideor, sannings avslöjande, evangeliets vittnesbörd, tro och liv, osv, det finns också kristna vittnesbörd om livs erfarenheter som har gett mig mycket hjälp och fördelar, så att jag har hittat rätt vägen att öva, det berikar mitt andliga liv, låter mig veta vad jag ska göra för att uppnå Guds vilja. Det är jättebra! Kära bröder och systrar! Känner du att anden är mörk och förtorkad, och att du också letar efter källan till livs vatten? Denna app kommer att vara ditt bästa val.

 




Allsmäktige Guds Kyrka har lanserat sin första mobilapp med syfte att hjälpa människor från alla samhällsskikt, som längtar efter Guds framträdande, att studera Guds verk i de sista dagarna. Den innehåller ett stort urval av gratis böcker, artiklar, lovsånger och videor. Vi inbjuder människor från alla samhällsskikt att installera denna app för att undersöka den sanna vägen.

Hem-sidan som är full av högkvalitativt innehåll och har ett lättläst gränssnitt ger tillgång till livsviktiga sanningar som man måste förstå då man undersöker den sanna vägen, vanliga frågor och svar om tro och liv samt diverse essäer och videor med vittnesbörd om hur Guds utvalda folk upplever Guds verk under de sista dagarna. Alltsamman är ämnat att hjälpa dig att undersöka Guds verk i de sista dagarna och hjälpa dig att finna vägen. Du kan snabbt och lätt ladda ner böcker med Guds ord och ett brett utbud av böcker fulla av upplevelser och vittnesbörd för att sedan kunna läsa dem när som helst med eller utan internetuppkoppling och njuta av denna rika livsnäring. Den praktiska Anteckningar-funktionen gör det också lätt för dig att skriva ner allt du lär dig och vinner av dessa uppläsningar liksom det ljus och den upplysning du får. Med ett urval av olika musikalbum kan du luta dig tillbaka och utan svårighet hitta sånger som passar din personliga smak att lyssna på, ladda ner, spara och dela med dig av när du vill — vi kan följa Lammet och sjunga nya sånger tillsammans. Lyssna på uppläsningar av Guds ord, lär dig om Guds sextusenåriga förvaltningsplan för att rädda mänskligheten och förstå fler av sanningens hemligheter. Evangeliska filmer, körverk, lovsångsvideor, teaterföreställningar och annat rikhaltigt innehåll väntar dig, redo att hjälpa dig att lära känna Guds framträdande och verk och njuta i Guds kärlek och frälsning. Här finns andaktsplaner inom många ämnesområden som exempelvis ”Villkor för inträde i himmelriket”, ”Sättet för Herrens ankomst” och ”Det eviga livets väg”, så att du inte längre ska känna dig vilsen i din andliga uppbyggelse. Du kan också ställa in påminnelser för att komma i gång med dagliga andaktsstunder. Registrera dig som användare och logga in med ett enda klick så att du snabbt och lätt får tillgång till dina anteckningar, bokmärken och annat innehåll från olika enheter. Vi finns tillgängliga via chatt dygnet runt för att ge dig support online och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Vi bjuder in alla sanningssökare, alla som längtar efter Guds framträdande, att kontakta oss när som helst.

Med sitt rika innehålla kommer Allsmäktige Guds kyrkas app att hjälpa dig att gå i Lammets fotspår och njuta av det levande vattnets näring.

 

Rekommendation: Herren Jesus återkomst

 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bible

Bible


Ovido - Quiz & Flashcards