Alla inlägg den 4 juni 2020

Av Stina - 4 juni 2020 20:15

 

 

 

 

Välkomna Herrens återkomst, att uppmärksamma att lyssna på Guds röst är det viktigaste

 

Genom de två föregående inläggen vet vi att vi när vi välkomnar Herren inte kan skåda det med våra ögon som Thomas. Nu när Gud har kommit i hemlighet i köttet är det en välsignelse för dem som hör om Herrens återkomst och tror. Så hur kan vi vara en person som tror när vi hör det?
Herren Jesus sa: ”Och vid midnatt utstöttes ett rop: Se, brudgummen kommer, gå ut för att möta honom'” (Matt 25:6). ”Mina får lyssna till min röst, och jag känner dem, och de följa mig” (Joh 10:27). och profetian i Uppenbarelseboken: ”Den som har ett öra, låt honom höra vad Anden säger till församlingarna” (Upp 2:7).
" Med det syftet, eftersom vi söker efter Guds fotspår, måste vi söka efter Guds vilja, efter Guds ord, efter Guds yttranden – för där Guds nya ord finns, där finns Guds röst, och där Guds nya fotspår finns, där finns Guds gärningar. Där Guds uttryck finns, där framträder Gud, och där Gud framträder, där finns sanningen, vägen och livet. "
Ser vi att Herren kommer att tala igen när han kommer tillbaka, använder han sina ord för att leta efter sina får. Guds vilja är att få oss att uppmärksamma att lyssna på Guds röst. Om vi hör någon säga att Herren har kommit tillbaka och uttryckt nya ord kan vi söka och undersöka för att känna igen Herren från hans röst och lyda och acceptera Guds verk. Endast en klok jungfru kan välkomna Herren och delta i festen med honom.
Om vi inte uppmärksammar att lyssna på Guds röst och acceptera den inkarnerade Gud, utan måste se att Herren kommer på molnet offentligt innan vi accepterar det, om vi tror på Gud på samma sätt som Thomas, kommer vi att förlorat chansen att bli frälsta av Gud för evigt?

 

Rekommendation: Kristi återkomst


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bible

Bible


Ovido - Quiz & Flashcards