Alla inlägg den 8 juni 2020

Av Stina - 8 juni 2020 21:27

 

 

1: Frälsaren har återvänt och den kloka jungfrun öppnar dörren för att möta honom.

 

De bibliska profetiorna om Herrens återkomst har uppfyllts. Frälsaren har redan kommit i hemlighet före den stora katastrofen. Många som har välkomnat Herren vittnar om att Herren har kommit. En del möter emellertid inte Herren glatt när de hör nyheten om Hans återkomst. Istället tror de att ingen vet när Herren kommer, så en predikan som säger att Herren har återvänt är falsk. Är ett sådant synsätt i enlighet med Herrens vilja? Om de fortsätter att se det på det sättet, kan de välkomna Herren? Faktum är att de som håller fast vid detta synsätt är benägna att motsätta sig Gud och förlora Guds frälsning av de sista dagarna. Herren Jesus sade att Han ska komma snart. Om någon säger att ingen vet när Herren kommer, så den predikan som säger att Herren har återkommit är falsk, är inte detta att förneka Herrens profetior och Hans återkomst? Det är sant att ingen vet den exakta tiden när Herren kommer. Dock när Herren börjar arbeta och uppenbarar sig för människor efter sin återkomst, bör någon veta om det. Om ingen visste det ens när Herren har påbörjat sitt arbete, hur skulle profetian om att Herren kommer för att föra in oss i himmelriket uppfyllas? Så synsättet att ”en predikan som säger att Herren har återkommit är falsk” är en villfarelse och Satans trick som stoppar människor från att välkomna Herrens återkomst.
Låt oss läsa Herrens ord: ”Men vid midnattstiden ljöd ett anskri: 'Se brudgummen kommer! Gån ut och möten honom.” (Matt 25:6).
”Se, jag står för dörren och klappar; om någon lyssnar till min röst och upplåter dörren, så skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig ” (Upp 3:20).
Vi kan se från dessa verser att när Herren har kommit ropar någon och Herren knackar på vårt hjärtas dörr. Nu har Herren Jesus återvänt. Han använder de som har accepterat Hans verk av de sista dagarna för att predika evangeliet för oss. Dessa förståndiga jungfrur tar hänsyn till att lyssna på Herrens röst. När de känner igen den som Guds röst öppnar de sitt hjärtas dörr för att välkomna Herren. Om vi höll fast vid våra föreställningar och inte sökte att lyssna på Herrens röst skulle vi bli oförståndiga jungfrur som kommer att bli eliminerade av Gud och senare drabbas av katastroferna, gråtande och gnisslandes tänderna.

Källa: Allsmäktige Guds Kyrka


Rekommendation: Jesus återkomst

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bible

Bible


Ovido - Quiz & Flashcards