Alla inlägg den 21 februari 2020

Av Stina - 21 februari 2020 22:11


Herren skall återkomma, hur kan du kunna känna till honom?

 


Kära bröder och systrar, vi alla vet att nu är det de sista dagarna. Profetiorna om Herrens återkomst har i princip fullgjorts. Så beträffande hur vi kan möta Herrens återkomst, är det ämnet som alla bröder och systrar givetvis bry sig om.
Tänk tillbaka på nådens tidsålder som den tiden inledde Herren sitt verk, hade den samaritanska kvinnan hört Herrens ord (Referens Johannes 4:7-29), han avslöjade hennes hemlighet: ”Fem män har du haft, och den du har nu är inte din man. Det du sade är sant” (Johannes 4:18 SFB). Hon insåg att dessa ord inte kunna sägas av en ordinär person, så hon erkände att Herren Jesus var Messias, han som skulle komma.
Tänk om en vanlig kvinna som inte hade mycket kunskap om Bibeln och inte stod i kontakt med den religiösa eliten.Hur erkände hon Herren Jesus var Messias? Finns det någon hemlighet? Jag tänker på Herrens Jesu sade: ” Mina får lyssna till min röst, och jag känner dem, och de följa mig” (Johannes 10:27). Utifrån det stället ses att för att välkomna Herrens ankomst lyssnar på Guds röst är det viktigaste.

 


Österns Blixt, Allsmäktige Guds Kyrka, skapades på grund av Allsmäktige Guds framträdande och verk, Herren Jesu andra ankomst, Kristus av de sista dagarna. Den består av dem som accepterar Allsmäktige Guds verk i de sista dagarna och är erövrade och frälste av hans ord. Den grundades helt av Allsmäktige Gud själv och leds av honom som Herden. Den skapades absolut inte av en person. Kristus är sanningen, vägen och livet. Guds får hör Guds röst. Så länge du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt.

 

Rekommendation: Guds inkarnation

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bible

Bible


Ovido - Quiz & Flashcards